but-login-topbut-trial-top
Колибри ERP
Share on Facebook

Отзиви от клиенти

"Препоръчвам Colibri® ERP на всички, които искат да имат единна фирмена информационна система – за по-малките фирми е най-удачен вариантът с годишен абонамент, при който информацията се съхранява на сървърите на ЕДА ООД..."

Ползвам Colibri® ERP вече повече от 10 години. В началото бях скептично настроен и честно казано имах съмнения, дали системата ще може да отговори на изискванията ни. Дейността ни беше външно-търговска с няколко производствени структури в различни региони на страната. Трябваше да се обхване работата на доста хора, които трябваше да се обучат да работят със системата и да имат ясно дефинирани права така, че всеки от тях да може да работи ефективно и в същото време да няма опасност да създаде проблеми (волно или неволно) на някой от другите потребители. Поради естеството на различните външнотърговски пазари, трябваше да издаваме и документи на различни езици, а това допълнително усложняваше задачата ни.

Когато започнахме работа, бях приятно изненадан от лекотата, с която се осъществиха много от първоначално дефинираните задачи. Практически нямаше нужда от никакви инсталации и всяко устройство, което имаше връзка с интернет можеше да работи със системата. Наложи се да бъда и администратор - много бързо се научих да дефинирам нови потребители с съответните права за работа, макар да нямах никакъв опит в тази посока. Една малка част от необходимата ни функционалност не съществуваше по онова време, но много бързо екипът на ЕДА ООД създаде и въведе нови функции в системата така, че всичко, което желаехме, се случи за един сравнително кратък период от няколко месеца.

Разбира се, зад магията на Colibri® ERP стои един прекрасен екип от професионалисти, които са в състояние да решават всички възникващи проблеми за много кратко време (понякога дори за часове). Така, освен неизбежните методически указания за работа със системата, неведнъж сме получавали и готови решения на съществуващи фирмени проблеми, които в крайна сметка подобриха значително ефективността на работата ни.

Сега вече не мога да си представя своята работа без Colibri® ERP – за изминалите години системата се разви толкова много, че ние потребителите не сме в състояние да използваме всички нейни възможности. Но едно е сигурно – системата решава абсолютно всички наши проблеми, защото е изключително гъвкава и може да се адаптира буквално към всяка възможна фирмена дейност. Нещо повече – сложните фирмени процеси могат да бъдат лесно контролирани чрез следене само на няколко предварително дефинирани индикатора!

Препоръчвам Colibri® ERP на всички, които искат да имат единна фирмена информационна система – за по-малките фирми е най-удачен вариантът с годишен абонамент, при който информацията се съхранява на сървърите на ЕДА ООД. А за по-големите фирми, с по-голям брой потребители, има смисъл да се закупи цялостна инсталация за собствен сървър. И при двата случая ще имате един надежден и отзивчив партньор в лицето на ЕДА ООД и ще може да разчитате на професионална помощ винаги, когато имате нужда от нея.

 

Ивелин Бръчев, БРЪЧЕВ ООД

 
 
 
2009 Copyright EDA Ltd. All right reserved Web design EDA Ltd., 2009