but-login-topbut-trial-top
Колибри ERP
Share on Facebook

Teхнически изисквания

Прилагането на съвременни технологи в разработването на Колибри ERP дава изключителни удобства на клиентите при използването на системата. С помощта на напредналите Интернет комуникации, достъпът до уеб базираните системи, като Колибри ERP, от почти всяка географска точка и практически по всяко време на денонощието вече не стои като въпрос, а по-скоро e eжедневие.

Тези технологии дават и друго, много важно предимство, а именно - намаляване на изискванията към компютърните системи, използвани на работното място - били те стационарни или мобилни компютри и устройства. А това, от своя страна, снижава драстично разходите на организациите за внедряване и използване на Колибри ERP.

Tехнически параметри

Опреационна система

(поддържани версии от производителя)

Windows

Mac OS X

Linux

Уеб браузър

(поддържани версии от производителя)

Mozilla Firefox

MS Edge

Google Chrome

Opera

Safari

Както се вижда, Колибри ERP не поставя изисквания към "мощността" на компютърната конфигурация по отношение процесор, памет, твърд диск или към наличието на един или друг компютърен компонент.

За да използвате Колибри ERP е достатъчно да имате настолен или мобилен компютър с инсталирана операционна система и уеб браузър от най-разпространените на пазара.

Голяма част от функциите могат да бъдат достъпни и чрез вградените браузъри на съвременните мобилни устроийства (handheld, netbooks и др.).

 
 
 
2009 Copyright EDA Ltd. All right reserved Web design EDA Ltd., 2009