but-login-topbut-trial-top
Колибри ERP
Share on Facebook

Референтни клиенти на Колибри ERP

Фирмите от списъка са извадка и не са подредени по големина и важност. Всичките ни клиенти са еднакво важни! Искаме само да представим разнообразието от бизнеси, управлявани с помощта на Колибри ERP.

logo toto - 3 sys

Български спортен тотализатор (БСТ)

primex-logo-doc

Примекс е лидер на българския пазар в областта на вноса и дистрибуцията на всякакъв вид гуми за леки и товарни автомобили, автобуси, селскостопанска, строителна, индустриална и специализирана техника.

logo-svg-bultex99

БУЛТЕКС 99 ЕООД е специализирана в производство и доставка на защитно и работно облекло, внос и търговия с предпазни екипировки и лични предпазни средства.

cantek

Фирма Кантек е българска търговска фирма, основана през 1990 г. в София. За годините на своята дейност тя завоюва и утвърди лидерската си позиция на пазара на офис оборудване. Основна дейност на фирмата е дистрибуция, обслужване и сервизиране на висококачествена офис техника.

logo-doc-band 

БАНД - консултации и управление ООД (БАНД ООД) е група от компании за финансовосчетоводни и консултантски услуги.

vjf-logo

ВИ ДЖИ ЕФ е сред водещите фирми в България за иновативни строителни решения в сектор „Инфраструктурни проекти и обекти по опазване на околната среда".

logo-doc-dominex

Доминекс Про ЕООД Русе е производител на изделия от метал и метални компоненти за мебелната индустрия. Компанията е доставчик и износител на едро на метални изделия за бита към водещи компании в цял свят.

logo-maxtel

Макстел ООД е основана през 1999 година и е един от основните вносители и търговци на едро на продукти за видеонаблюдение, контрол на достъпа, комуникация и осветление на българския пазар.

logo-doc-vas

ВАС е инженерингова фирма в областта на покривните и хидроизолационни работи, създадена през 1991 г. Фирма ВАС първа предложи и наложи на българския пазар нова система американски безшевни улуци с неограничена дължина.

logo-mebel

Елимекс (Мебел Троян) е утвърдено предприятие с над 60 годишна история, с традиции и стил в мебелното производство. Постоянно развиваща се фирма, специализирана основно в производството на маси и столове от масивна дървесина - дъб, бук, череша, орех и др.

logo-bibendum

Бибендум е българска компания, която внася и дистрибутира вина от най-известните винарски райони в света. В тяхното портфолио са представени както класическите производители от Стария свят, така и вече утвърдени имена от Новия свят.

  timetron-bulgaria-logo-1451461714

Основна дейност на Timetron е производство, продажба и дистрибуция на електродомакинска техника, елктрически инструменти, стоки за бита и декоративна козметика.

  vogel-noot

Плуговете на австрийската фирма Vogel & Noot Landmaschinen GmbH са добре познати на българския пазар със своето качество и атрактивни цени. Над 5000 плуга работят по българските полета.

statev logo doc

Фирма Статев е създадена през 1989 година. Дейността й включва внос и търговия с резервни части за селскостопанска техника.

logo-mirage-doc

Мираж Груп ООД - доставка на машини, медии и консумативи за широкоформатен дигитален печат.

logo-steel

СТИИЛ ДИЗАЙН ЕООД съвместно с ВАЛА ТРЕЙД ЕООД е лидер в дистрибуцията на ръчни инструменти и крепежни елементи.

logo sys-tome

ТОМЕ е основана през 1991 г. в град Габрово с предмет на дейност внос и търговия с инструменти, консумативи, резервни части и машини в областта на металообработването и инструменталната екипировка.

  logo-dixi-1

Дикси е официален представител/дистрибутор за България на фирмите Rembrandtin Lack GmbH, Christ Lacke GmbH и Rembrandtin Powder Coating GmbH, които са част от Ring International Holding AG – Австрия.

logo-doc-brachev

БРЪЧЕВ ЕООД е външнотърговска, семейна фирма, чиято основна дейност е износ на слънчогледови семена и ядки от България към други европейски страни.

logo i text

Глобал Фууд Къмпани ЕООД е компания с основна дейност внос, преработка, пакетаж и търговия с хранителни продукти.

logo-doc-factor

FACTOR.BG - офис техника и консумативи от Epson, Katana, Opus, Adventa, Forever, Hhahnemuehle, Ilford, ChromaLuxe, Sawgrass.

logo-izolat

ИЗОЛАТ ООД е специализирана в производството на електро и термо изолационни материали, като стъклен ширит, полиуретанови и силиконови стъклолакотръби, силиконови маркучи и профили.

logo-limk

Строителство на жилищни, административни и промишлени сгради. Проектиране, изработка и монтаж на метални конструкции. Специализирано оборудване на животновъдни ферми.

logo-doc-beka

Бека Ауто ООД - Стара Загора е сред утвърдените дружества на пазара на услуги за автомобили и продажба на автомобилни гуми и джанти, части за автомобили, мотори, мотопеди и други.

logo-cartrade

Картрейд Уан започва своята дейност април 2009 г. От самото начало автосервизът е част от веригата PREMIO, която от своя страна е част от международната верига сервизни центрове на GOODYEAR.

logo-doc-lintour

Туристическа Агенция ЛинТур ООД е създадена октомври 2011. Както мениджментът, така и екипът на фирмата имат дългогодишен опит в сферата на приемащият и изпращащият туризъм, с добри контакти с партньори, предлагащи туристически услуги, както в България, така и в чужбина.

medina-bio

Медина Био ООД е българо-израелско дружество основано през 2006 г. Компанията е специализирана във внос и дистрибуция на стоматологични импланти, аксесоари към тях и инструменти на изрелската система Alpha Bio Tec.

  Bojana-logo

Божана ЕООД е официален дистрибутор за продуктите на Bona - световния лидер в производството на лакове, лепила, машини и абразиви, продукти за почистване и поддържане

logo-biofarma

BioPharma създава и дистрибутира висококачествена козметика за коса за българския и международен пазар.

logo v03

ВИТО-03 ООД - български производител на ауспуси за автомобили, резонатори и съпътстващи части за изпускателни автомобилни системи.

  VKLogo

ВЛАДИМИРОВ КИСКИНОВ е водещо адвокатско дружество в сферите на Енергетиката и екологичното право, ИТ и Електронна търговия, Търговско и дружествено право, Гражданско право и др.

logo-doc-bolshevik

БОЛШЕВИК ООД e инженерингова компания, предлагаща пълната гама металорежещи инструменти и промишлено оборудване.

logo-geranbio

Геран Био ООД - дистрибутор на био храни в България. Портфолиото на фирмата включва различни био продукти на водещи марки за био храни и пчелен клей (прополис) от Италия, съобразени с нормативите за производство на био храни и напитки.

logo gulbanis

Винарска изба Гулбанис Ваин е производител на качествени български вина от областта на с. Горски Долен Тръмбеш.

Demetra-logo

Основната дейност на Деметра-ХДИ ООД е износ на висококачествен български шарен слънчоглед и белени слънчогледови семки (слънчогледови ядки).

Logo-dragom

ДРАГО М е основана през 2004 година и търгува с материали за мебелната промишленност.

logo-doc-ikis

ИКИС СЛ ООД е създадена през 1998 г. и произвежда висококачествени продукти в сферата на интериорния дизайн и осветлението.

logo-doc-kerchev

Керчев и синове ООД - семейна компания с първоначална дейност търговия. В последствие фирмата разширява дейността си и със земеделско производство.

logo-doc-kontur

КОНТУР ООД - Сигнално охранителни системи. Пожаро известителни системи. Контрол на достъпа. Видеонаблюдение.

luksinvest

Дейността на Лукс Инвест включва промишлено строителство, административно строителство, жилищно строителство, метални конструкции.

logo-natural

Натурал Козметик ЕООД е българска фирма, специализирана в производство на натурална козметика за лице и тяло с етерични и растителни масла.

logoraytron

Рейтрон Груп ЕООД - висококачествени продукти за изграждане на сложни и комплексни системи за сигурност, гаранционен и следгаранционен сервиз.

logo-bakery

Сладкарска работилница Габрово ЕООД - торти (стандартни, уникати, сватбени, детски), кетъринг, рула, пасти, сладки, бонбони.

tales

ТАЛЕС ЕООД - Габрово е търговска фирма, обслужваща фирми от българската индустрия от отраслите Металургия, Машиностроене, Корабостроене, Енергетика, Строителство, Транспорт, Химическата и Текстилната промишленост, Хранително-вкусовата промишленост и други.

logo-doc niki rotor

Ники Ротор Авиейшън ООД е създадена през 2010 г. в Правец. Компанията е известна като един от водещите производители на летателни апарати - автожири (gyrocopters).

  logo-doc-axflow

АксФлоу ЕООД e водещ доставчик на помпи в Европа и ноу-хау за помпи в процесната индустрия.

sr-logo 

СР Абразиви и Инструменти ЕООД e директен вносител на шкурки от всякакъв тип. Производител на абразивни ленти/колани по размер, зададен от клиента.

logo microasu

Микро АСУ ООД представлява над 60 доставчици на материали и машини за комерсиална графика от Европа и Азия. Разполагаме с богат асортимент от медии за печат и реклама, които можете да разгледате онлайн или в складовете и магазините ни в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора.

formabania logo 

FORMABANIA.BG е онлайн магазин на фирма Форма Глас ООД, чиято основна дейност е внос и дистрибуция на продукти за обзавеждане за баня, производство и монтаж на душ кабини http://forma-glass.eu/, интериорни врати от стъкло, огледала за баня с LED осветление. Фирмата е и един от официалните сервизи на GROHE за София.

 
 
 
2009 Copyright EDA Ltd. All right reserved Web design EDA Ltd., 2009